Jag blev nöjd med mina …

…fransar. Jag ville ha singelfransar för jag tyckte volymfransar lät lite väl ..

Okej sa Jenny då kör vi på det. Men tji fick jag för hon tyckte minsann att jag skulle prova volym i alla fall så hon busade till det och smög dit dom. Det är mycket dyrare så det var ju hennes förlust haha

20161230_141319-1 20161230_180914-1

Jenny har erbjudit mig jobb efter sommaren. Vi pratade lite löst om praktikantersättning från arbetsförmedlingen men då måste jag säga upp mig och straffa 50 dagar innan jag kan få göra det .

Nu påminde min kompis mig om att det finns nåt som heter lönebidrag som arbetsgivaren kan få om den hon anställer har nedsatt arbetsförmåga och min axel kommer nog inte att bli bra igen för jag tror den är utsliten helt enkelt.

Där skulle jag få bli lite alltiallo precis så som jag föreslog för henne för 1,5 år sen då min kropp redan då var sliten av det tunga jobbet på kattcenter och jag sökte jobb hos Jenny av den anledningen. Jenny var nystartad då och hade inte råd att anställa mig men hon hade ett stort behov av hjälp.

Vi får se vad läkaren och röntgen säger. Jag kommer nog inte klara av mycket mer tungt städjobb på katthemmet för axeln är rejält förstörd och där finns inte mycket annat jag kan göra som anställd.

Jag ska ju till läkaren på måndag för att be om förlängd sjukskrivning och remiss till röntgen, sen tar jag det därifrån.

Cecilia har nu 2 praktikanter som får sköta städningen då Sofia jobbar sin sista dag idag och jag är sjukskriven. Dessa praktikanter vill säkert få anställning. Dom är i 20 årsåldern och friska o krya. Annars finns det tusentals arbetslösa i vårt land så personal kommer hon hitta. Ja jag kan inte bry mig om det alls just nu för  jag har fruktansvärt ont och jag måste lära mig att bara bry mig om mig själv och inte va så jäkla lojal hela tiden eftersom det straffar mig själv.

Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!!

happy-new-year1

3 reaktioner på ”Jag blev nöjd med mina …

 1. Jassan 31 december, 2016 / 11:03

  Wow!! Vad snygg du blev!!! Det var verkligen en stor skillnad.
  Ojoj, vad du kan flirta nu du! hehe.
  Straffa?? Om du får nytt jobb direkt efter att du sagt upp dig så blir det väl inget straff?
  Okej, lönebidrag låter ju skitbra! Hoppas du får det o hoppas du får jobba hos Jenny. 😀

  Gilla

  • carislotta 31 december, 2016 / 11:15

   Man får ju ingen Akassa på 50 dagar om man säger upp sig själv. Efter 50 dagar kan man utnyttja bidrag och först då kan Jenny få gratis arbetskraft

   Gilla

   • Jassan 5 januari, 2017 / 13:07

    Aha, så dumt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.