Allt under kontroll

Så där, då har jag varit hos sjukgymnasten Rasmus och han blev lite paff att jag var opererad. Han hade inte alls räknat med det eftersom dom sagt tidigast i april. Han trodde jag kom för att läkaren hade sagt nåt om att jag behövde mer hjälp .

Nåväl, han visade mig 3 st rehabövningar som jag ska göra en ggr per dag tillsammans med de 3 övningarna jag fick förra gången. Det gick väldigt bra och han var överraskad att jag var så pass rörlig redan efter bara en vecka. Visst känns det och visst är det stelt men jag klarar att sträcka fram och upp och ut utan större problem. 

Det sitter ju inget skit i vägen där inne längre 🙂

Han sa precis som kirurgen att helt sjukskriven t 9 april låter vettigt i o med att jag arbetar som städerska med mycket lyft och mycket skura. Efter det försiktig återgång i arbete eftersom det tar längre tid att återfå styrkan även om det är lätt att röra på arm och axel. 

Jag gick till jobbet efteråt för att Cecilia skulle fylla i pappret från FK där hon skrev att hon inte hade något annat arbete åt mig före 10 april och då endast kök och tvätt tills vidare.

När jag kom hem igen så ringde jag min handläggare och fick honom att förstå läget och han sa att det inte behövdes något förnyat läkarintyg före 9 april bara jag skickade Cecilias lapp till honom och om jag behöver deltidssjukskrivning efter det så måste jag skicka in ett nytt läkarintyg först då.

Tack sa jag, för jag behöver få återhämta mig i lugn och ro och inte behöva oroa mig över att FK ska sätta sig på tvären. Jag kommer ju med 100% säkerhet kunna återgå fullt i arbete så småningom.

Ja visst sa han och då är det inga problem så du behöver inte fixa något nytt intyg nu sa han en gång till .

Snart 🙂

images-2 vitsippa95633

 

En reaktion på ”Allt under kontroll

  1. Jassan 28 februari, 2017 / 07:41

    Så skönt. Då kan du vila upp dig nu och bli frisk. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.