Min första beställning ..

.. på mina armband å örhängen kom från syster yster Kajsa ❤

Hon ville ha lila pärlor på. Jag har ju 1 miljard pärlor men de allra flesta är för små att gå på ringarna. Men jag rotade i gömmorna och hittade såna som gick att trä på de minsta ringarna och då blev det så här 🙂 Det gick åt en hel del tålamod till pyttisarna, men det gör ju inget. Det ska vara lite pilligt. 

Vi verkar klara oss från oväder. Idag har solen skinit från i stort sett klarblå himmel hela dagen. Kalle och Emil skulle ju ha sågat hål för fönster och ventilation i hönshuset, men ställde in de planerna eftersom meteorologen pratade om oväder i påsk hela tiden. Nåväl, det är ingen brådska. Det har varit lite väl kallt i alla fall. Men Kalle har varit ute hela dan och tagit hand om de 2 stora tallarna som låg kapade i bitar. Det blir mycket ved av dessa stora tallar 🙂

Idag stannade våra nya grannar då dom såg att vi var ute på tomten. Dom ville presentera sig. Vi hade  hört att en barnfamilj hade köpt huset, men det var fel. De här var 50 år och heter Maria och Anders och verkade jättetrevliga. Eftersom det är ett mögelhus dom köpt så är åtminstone jag glad att det inte var en barnfamilj som skulle bo där. 

Dom vet vad dom har gett sig in på och kommer renovera en hel del. Men att huset steg från 1,9 milj till 2,7 är helt galet. Ett mögelhus !!?!

Men det är nog läget också som lockar och han kanske jobbar i branschen vad vet jag.

Jag skulle ha fortsatt slamsuga dammen , men fiskarna har ju gått ner i dvala igen för att det är så kallt och då kan jag ju inte störa dom

 

2 reaktioner på ”Min första beställning ..

 1. Jassan 16 april, 2017 / 11:44

  Ååååååååååhhhhhh så snyggt. Lila är ju en väldans fin färg måste jag säga. 😀

  Gilla

  • carislotta 16 april, 2017 / 11:50

   Tack 😀 Ja lila är vackert.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.