Praktikplats…

Jag städade hos Jenny idag och det tog typ halva tiden mot sist pga att grovstädet var gjort i fredags 🙂 Maria dök upp på fel dag. Det är frisörskan. Så jag passade på att fråga om hon hade tid att färga bort min gråa utväxt och toppa mig. Ja det hinner jag . Sätt dig. Färgen ska sitta i i 45 min så du kan städa sen :).

Så så här gick jag runt bland kunder och skurade haha  

Jag glömde ta efterbild och nu har jag satt en tofs i nacken men jag blev nöjd med färgen. Ser naturlig ut. Bättre i verkligheten än på fotot. Personalrabatt fick jag också 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilderna är svåra att få på rätt plats nuförtiden. Vet inte hur man gör för att ändra det så…

Efter jobbet gick jag och tog en fika och sen var det dags för möte med Nina på arbetsförmedlingen kl 14. Jag väntade och 10 över 2 gick jag och frågade var hon var för det är så jäkla viktigt att den arbetslöse inte missar tiden för då blir man avanmäld. Hon är lite försenad sa en kille.

14.30 kom en helt annan kille och frågade vad jag hette. Jag sa mitt namn. Då ska du träffa mig sa han. Jaha, men du ser inte ut att heta Nina sa jag. Nej men du ploppade upp i mitt datorflöde sa han. Nina fick väl nåt roligare för sig tänkte jag.

Nåväl, han var trevlig och jag gick ut stenhårt för jag tänkte inte ge honom en chans att inte godkänna Jennys Dagspa som praktikplats. Han blev helt impad över att jag hade ordnat detta själv . Han sa att en praktik brukar vara i 2-3 veckor. Shit tänkte jag, men lyckades få honom att förstå att Jenny hade det knalt med pengar och behövde åtminstone 3 månader på sig så nu ska Jenny mejla honom ikväll så att han har alla uppgifter om hennes företag och så han får se att hon är helt med på det hela och han såg inga hinder om allt är i ordning där vilket det är så senast 30 juni får jag svar.

Han sa att dom var kraftigt underbemannade men han lovade att ordna med detta eftersom jag hade fixat och hade papper med mig och serverade allt väldigt enkelt för honom. 😀 Sen skulle han på semester nästnästa vecka så då fick jag kontakta kundtjänst om det var nåt. 

Jag måste söka andra jobb hela tiden och skriva aktivitetsrapport varje månad, men det sköter man i datorn så det är ju inga problem. Jag lämnade med mitt läkarutlåtande från 2013 där alla mina krämpor står och vad jag inte klarar av att jobba med och sen dess har jag opererat axeln en gång till. Han la med det i skriften som arbetsgivare kan se så jag tror knappast nån företagare är intresserad .

Nu är det semester till 3 juli 😀

Irisarna har börjat slå ut nu 

 

 

2 reaktioner på ”Praktikplats…

 1. Jassan 21 juni, 2017 / 13:19

  Grattis snygging! 😀

  Klicka på bilderna så dyker det upp lite valmöjligheter där du kan centrerar eller höger-vänsterställa bilderna då du skriver bloggen.

  Gilla

  • lotta 21 juni, 2017 / 13:24

   Jo jag vet men dom hamnar lite som dom vill ändå helt plötsligt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.