Blev inte som tänkt

Vi skulle ha åkt på utflykt med Ann å Christer till en djurpark mellan Enköping och Västerås som heter Kungsbyn igår, men väderrapporterna sa att det skull bli regn så Kalle sa att han inte hade nån lust om det bara skulle regna och jag håller med. 

Vi kom överens med dom att göra ett nytt försök om ett par veckor i hopp om bättre väder. Hade meterologen sagt att det skulle bli nån regnskur då och då hade vi åkt, men det var regn ritat över hela området. Kom det nåt regn NEEEEJ , inte här och inte i Uppsala och troligen inte i Västerås heller. Men men….parken ligger ju kvar.

Idag har vi varit flitiga. Kalle har hjälpt grannen att klippa hennes gräsmatta. Det blev sista gången  för hon flyttar snart till lägenhet pga att hon inte klarar av att sköta sånt själv och då kan man inte bo i hus.  Å nu kör han bort massor med sopor till återvinningscentralen. 

Jag har tvättstugan. Bakat fröknäcke. Detta recept är det bästa jag har provat så det kommer jag fortsätta med.  Jag bryter i lagoma bitar, Skitagott 😛och så har jag äntligen kommit igång med att rensa stengången från ogräs. Det är ett skitgöra som tar på diskbråck, axel och artros så jag tar det pö om pö sittande på en liten pall. Sprayar ättika för att ogräsrötterna som blir kvar ska dö.

Skäms verkligen att det inte hålls efter kontinuerligt, men vi är aldrig på framsidan så vi glömmer liksom bort den. Igår rensade jag ogräs i rabatten på framsidan. Det blev en sopsäck proppad .

Det skulle bli regn idag också, men än så länge inte nåt

 

 

En reaktion på ”Blev inte som tänkt

  1. Jassan 6 augusti, 2017 / 13:00

    Meteorologer är ju världens största skämt haha.
    Oj så mycket jobb med ogräset, puh.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.