Nu är jag på banan igen

10 kg har jag gått upp senaste året. Sakta men säkert smyger sig kilona på då jag började äta bröd och glass . Det är det enda jag har slarvat med i LCHF kosten egentligen och då ändå inte stora mängder , men ganska ofta .Så nu är det slut med de dumheterna innan jag har gått upp 20 kg osv. Det finns ingen annan än jag själv som kan göra nåt åt saken och jag vet ju att om jag helt utesluter tillsatt socker, ris, pasta, potatis, mjöl och lägger till lite extra smör och ägg t ex så försvinner ledvärken och kilona rasar. Istället för potatis, ris och pasta äter vi mycket vitkål, spetskål, broccoli,blomkål, champinjoner

I fredags gjorde då självaste Jenny en påfyllning på mina fransar och nu känner jag inga besvär alls 🙂 Har antagligen vant mig 🙂 Jag känner mig jättenöjd nu 😀

Inatt var det en bilist som körde rakt in i en kö i Norrtälje 😦 

2 tjejer blev lite skadade men inget allvarligt som tur var. Polisen grep förövarna i Bergshamra. Räknas som mordförsök. Jäkla idioter!!!

Nu börjar hösten rulla in och snart blir det dags för fiskarna att gå ner i dvala. Måste köpa energifoder nu så dom hinner äta upp sig innan så dom klarar vintern.

Jag har satt ett gäng påsklilje- och narcisslökar nu så jag hoppas det blir fint på framsidan till våren. Ingen idé att köpa tulpaner tror jag. De ynka vi har varje år har i o för sig fått stå ifred för rådjuren, men jag vill inte fresta dom för mycket.

Igår köpte vi resterande virke till hönshuset så nu blir det snart klart 🙂

 

2 reaktioner på ”Nu är jag på banan igen

 1. Jassan 3 september, 2017 / 10:39

  Duktig du är på allt! 😀

  Gilla

  • lotta 3 september, 2017 / 10:42

   Envishet och tjurskallighet kommer man långt på 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.