På långt håll..

..och med dålig syn så blev det ju skitabra 😉

Jag har nästan lagt klart mattan i hönshuset. Kalle frågade om han skulle hjälpa mig, men det går mycket bättre då jag får jobba ifred. Nu blir det ju inget mästerverk direkt, men jag säger som farsan alltid sa: Det duger åt dem som ska ha det. I detta fall först två uråldriga kaniner och sen ett gäng kackelmajor. Jag har svårt att tro att dom bryr sig om hur rakt eller snett det är. 

För övrigt ska det ju ligga strö på golvet så…Mattan är bara till för att det ska vara så lättstädat som möjligt. Det ska dit lite matta bakom elementet men det måste klippa till och det får bli i morron, för nu har jag hållit på i flera timmar. Ja jag är mycket nöjd med mig själv så långt i alla fall :D.

För er som vet att man inte kan ta in utekaniner i husvärme så kan jag tala om att elementet ska vara avstängt . Kanske sätter det på 5 grader vi får se. Det beror på hur kall vintern blir. Dom är ju vana att bo ute hela vintrarna så.

Kalle fick ta hand om tvättstugan idag och så håller han på och ska fixa en ramp åt kaninerna så dom kan gå ut genom luckan om vädret är OK

 

4 reaktioner på ”På långt håll..

  1. Jassan 12 november, 2017 / 18:59

    Grymt impad på både dig o Kalle. Nästan så man vill vara kanin hos er….eller varför inte en av de där hönsen som snart kommer att få bo hos er…hihi

    Gillad av 1 person

  2. kabajsa 13 november, 2017 / 07:17

    Blev ju hur bra som helst =)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.