Då ska bara temperaturen få sjunka..

.. så kan kaninerna få flytta in . Just nu är det 18 grader där inne och skulle jag sätta in dom då så kan dom dö av värmeslag eftersom dom har fått sin vinterpäls.

Först strödde jag ut kutterspån. Kattlådorna ska bli hönsreden sen( lätt att skura rena och hålla bort ohyra) , men nu får kaninerna ha dom så dom får stå kvar.

och så fyllde jag på med halm och la in en gren från äppelträdet som ska tas bort. Det duger gott åt dom att hålla tänderna i styr så dom inte växer 🙂 En halmhög som dom kan krypa in i om det blir väldigt kallt måste dom ju också ha så klart. Elementet kommer jag bara sätta på i värsta nödfall så det inte fryser helt så just nu sitter det i en låda som Kalle har byggt som skydd. När dom bott ute varje vinter så måste jag ju byta isklumpen som dricksvattnet blir flera ggr per dag. Denna vinter tänkte jag slippa det så jag kommer nog sätta elementet på 5 grader sen. 

Kalle måste fixa frånluftsfläkten också, men det är snabbt gjort, för den ska bara kopplas in.

Det blir bra detta 🙂

Dörren och vägg plus skåp som Kalle byggde in till det rummet då han delade av lillstugan har jag alldeles glömt bort att jag ska måla även på utsidan. Ja ja det är ju ingen brådska med det . Huvudsaken att själva rummet är klart.

*****

Jag har ju varit väldigt svag för annan mat än bara LCHF en lång tid nu och ätit köpt bröd mm. Gått upp 10 kg och fått mer och mer ont i kroppen.

Så var vi och käkade på restaurang i lördags och då föll jag för pasta för första gången på ca 3 år. Jäklar va gott det var!!!!!!!!!! men sen på natten hade jag så ont i kroppen att jag höll på att bli tokig. Jag googlade på kolhydratintolerans och det stämmer så jäkla bra in på mig. 

Då jag började med LCHF och tog bort kolesterolmedicinen för några år sen så  kunde jag ju sluta med all min smärtmedicin som jag hade knaprat i 3 år, så varför jag sen en tid tillbaks knaprar smärtmedicin igen istället för att bara lägga av med kolhydratkosten är ju rent ut sagt korkat!!

Jag har bestämt mig många gånger att skärpa till mig , men det har varit skitsvårt att komma igång igen. Ja ja, det är ju faktiskt ingen annan än jag själv som kan göra nåt åt saken och nu är jag så trött på smärtor att valet borde vara lätt. 

En reaktion på ”Då ska bara temperaturen få sjunka..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.