Juldagen 2017

I lördags kom mamma och Emil runt lunch och sen åt och drack vi mest hela tiden och hade det mysigt. Uppesittarkväll med bingolotto blev det så klart och jag vann 100 kr.

Igår på julafton kom Malin och så åt och drack vi oavbrutet igen å tittade på Kalle Anka och så blev det julklappsutdelning .

Jag fick bl a dessa söta ljuslyktor av Malin 🙂 

Av Emil fick jag ett coolt tomteljus . Synd att elda upp men nu har jag önskat mig ett sånt i julklapp varje år hi hi

Så fick i massa annat också . Bra grejer 🙂

Tomten ( Emil ) hade satt en trisslott på varje julklapp så det blev ett himla skrapande. Vi vann lite så vi köper nya lotter och delar vinsten på 5 så jag hoppas det kan bli en redig slant.

Mamma var länge tveksam över om hon skulle orka komma men jag tror inte hon ångrade att hon tillslut bestämde sig för att göra det. Vi har haft det lugnt och fridefullt som vanligt och det är ju roligare att ha sällskap en så här helg än att sitta själv hemma. 

Denniz är så jäkla snäll och duktig att det inte är klokt. Han var hängig och ville inte dricka så jag har fått tvinga honom så han inte skulle bli uttorkad. Å när jag ska tvätta såren 2-3 ggr per dag så ligger han alldeles still på sidan och låter mig hålla på bäst jag vill. Världens duktigaste ❤

Idag på morgonen drack han själv för första gången som jag har sett och han drack länge och mycket å så åt han en hel portion med blötmat så nu mår han mycket bättre. Såren ser jättefina ut och har inte alls varit så kladdiga som veterinären sa att dom kunde bli så det läker fint. Igår fick han vara utan tratten i stor sett hela dan eftersom vi var många som kunde hålla koll så han inte rörde såren plus att han låg hos oss i soffan nästan hela tiden. Det övre såret sitter ju lite knasigt där man knyter snöret till tratten så det är bäst att vara utan mycket så det inte blir irriterat mer än nödvändigt.

De 2 första nätterna fick han sova i gästrummet för att inte riskera att Wilma skulle va på honom men natten till idag fick han sova på sin egen plats och det gick jättebra. 

Nu skjutsar Kalle hem allihop och jag ska tvätta Denniz och sen blir det inte mycket mer aktivitet här . God fortsättning alla !

En reaktion på ”Juldagen 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.