Påsk mm…

…är inget speciellt mer än lite extra lediga dagar för Kalle, men ungarna kom i alla fall hit på långfredagen för lite käk och Fia med knuff. Sen jag blev tidsmiljonär är även jag helt ledig alla röda dagar 😀 Det är mysigt att få ha ungarna här ibland 🙂

Emil sov kvar till igår och lagade iordning smarrig svamppasta åt oss som vi åt till lunch och sen skjutsade vi hem honom för att samtidigt hälsa på lilla mamsen på en fika.

Kajsa Anka levererade lite trisslotter och jag vann 30 kr så det kan ju bli mer senare 😉

Snön har försvunnit i hela länet utom på våran tomt känns det som. Så här ser det ut hos oss. Idag öppnade jag sista säcken viltfoder för om det inte blir mer snö så får dom hitta mat själva. Det är ju mycket barmark nu så jag fasar ut dom med mindre mängd för var dag till den säcken är slut. Sen får det vara bra. 1000 kr i månaden har det kostat och det kan vi ha nytta av på annat håll . Men dom är värda varenda krona ❤

Idag fick vi veta av grannen att vildsvinen har bökat massor i skogen bakom hans tomt i skogen och det är inget aprilskämt sa han. SUCK!!! Vill inte att dom ska förstöra våra tomter. Vi har haft dom på behörigt avstånd åt Norrtäljehållet, men nu är dom alltså här. Ja ja, inget vi kan göra nåt åt tyvärr. Jag tycker ju alla djur har mer rätt än oss att vistas i skog och mark, men svinen bökar ju sönder så fruktansvärt och det är inte roligt alls.

Denna vecka började jag promenera varje dag med stegräknare och det har resulterat i 63,901 steg och 28,75 km 😀 Å då har jag gått vääääldigt lite på långfradagen och påskafton . Men detta var första veckan så det kommer bli bättre och bättre för varje vecka för nu SKA jag och det finns INGA ursäkter!!!

Jag har beställning på ett pärlhalsband men hon ger mig aldrig  något längdmått så nu tog jag i ordentligt så jag kunde börja med det nån gång. Det är lättare att korta ner än att förlänga. Sen vill hon att jag virkar 2 rosa armband till sina barnbarn också plus att hon redan har köpt 5 pärlarmband och en hel massa av de jag gjort av ringar och pärlor. Jätteroligt att få beställningar. 

2 reaktioner på ”Påsk mm…

 1. Jassan 1 april, 2018 / 18:54

  Fia med knuff var det hundra år sen jag spelade hihi.
  Virka pärlsmycken, det låter det minsann. 😀

  Gilla

 2. Margartea Endahl 2 april, 2018 / 10:08

  Ja du .. ledighet och göra som man vill .. HA DET SÅ BRA

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.