En heldag

Gick hemifrån straxt efter 8 för att åka till Skansen och möta Carina. Jag gick av vid Skansen 10.27 så det tar en stund att åka kommunalt.

Vi hade väldig tur med vädret även om det hade kunnat få vara en liten aning varmare. Det vi hade missat var att det mesta skulle vara stängt , men vi fick en bra dag ändå. Glasblåseriet var i alla fall öppet så vi stod en stund och kollade när han jobbade. Inne i Akvarium var det i alla fall en hel del att titta på och Babianerna var vakna och pigga. Dom hade fått ungar. Surikaterna var också pigga, men för övrigt såg vi 2 älgar och 2 björnar , några minigrisar och ett par getter. Alla hus var låsta utom ett. Men vi promenerade mycket och åt gott. 14.30 sa vi hej då och åkte var och en till sitt. Jag var hemma igen 16.50. Jag kollade priser när jag kom hem för jag tyckte dom borde sänka priset när allt är igenbommat så som lotteristånd, åkattraktioner mm och det visade sig att vid hödsäsong kostar det 195 kr i inträde+ 120 för akvariet ( inte billigt direkt )  och nu 125 +120 för akvariet så då kan jag ju inte klaga hi hi. 

En lite kul grej var att Carina sa pensionärskombibiljett så fick hon det och det kostar 205 kr 

Samma här sa jag. Kassörskan tittade på mig och sa: Men du är väl ändå inte pensionär? Jojjomensan sa jag och tog fram mitt pensionärsbevis.

Ja där ser man sa hon och log och så fick jag min rabatt  😀

En reaktion på ”En heldag

  1. Jassan 24 april, 2018 / 21:55

    Ja där ser man, lilla Lotta är pensionär hihi
    Coola djur. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.