Hit åker vi en gång varje sommar när solen skiner

Det ligger på Gräddö och är ett gammalt trångt litet hus, men med bra plats utomhus. Idag trängdes alla gäster vid de bord som stod i skuggan så vi satt inte kvar så länge, men vi hade gått runt och njutit av utsikten en stund innan för vi kom en kvart innan öppning. 

Nu har jag grundat och målat Kalles sista bygge för denna semester . En väggfast förvaringslåda/sittbänk på altan. Där får vi undan allt till dammen plus lite annat skit så det kanske kan få se städat ut p altan äntligen.

Locket ska grundas imorgon och sen målas rött eller svart, har inte bestämt oss än. Vi har röd färg så det räcker så det blir nog det så slipper vi köpa färg.

Nu har Kalle en vecka kvar på semestern och då ska han ha semester på riktigt så han är utvilad när han ska börja jobba igen 😉

Sverige brinner och det är så fruktansvärt att man saknar ord. Polisen får in 100 samtal per dag om idioter som grillar ute i skog och mark trots att det är eldningsförbud. Pyromaner kallar jag såna idioter. Straffskalan borde var vääääldigt hög på sånt förfarande!!!!!  

Å appropå att det inte skulle vara ekonomiskt försvarbart att köpa in två vattenplan för 100 miljoner så har idag skog för 900 miljoner brunnit upp. Plus hur många miljoner till har det inte kostat med all personal, hus som brunnit och brandman som dött mm mm…???!!! 

 

 

En reaktion på ”Hit åker vi en gång varje sommar när solen skiner

  1. Jassan 23 juli, 2018 / 21:50

    Oh, den där Kalle han är en riktig karl han…ujuj. Så fint ni har det. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.