Ulva marknad

Idag åkte vi till Uppsala för att gå på höstmarknad vid Ulva kvarn. Vi var även hembjudna till Christer (som bor i Uppsala) på lunch. Det var en trevlig och god dag. Marknaden bjöd mest på matiga grejer. Jag hittade tomtar som var fina men alldeles för dyra. Jag har redan så mycket tomtar så det är ju inte så att jag direkt behöver fler, men hittar jag till rätt pris så brukar det alltid bli någon. 

Ett beställt armband gjorde ja klart idag så det ska skickas till Årsta 🙂   Hoppas det kommer fram nu bara. 3 armband som jag har skickat till Nyköping för en dryg vecka sen verkar ha kommit bort på vägen så jag får väl göra nya om de inte dyker upp i början på kommande vecka. Post Nord är hopplösa 😦 . Ett av dessa 3 är en bröllopspresent så det är ju viktigt att det kommer fram i tid. 

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Ulva marknad

 1. Jassan 2 september, 2018 / 07:33

  Jag skickade ett brev i somras till en vän. Det brevet kom aldrig fram. Det är första gången jag upplevt det, mycket irriterande. Fanns något i den som inte går att ersätta…..
  Brevet är puts väck. Men jag hoppas att ditt brev med armband dyker upp igen.

  Gilla

  • lotta 2 september, 2018 / 08:17

   Mycket irriterande! Jag kan ju i alla fall tillverka nya armband, men det känns ändå irriterande att jag ska behöva virka nya i 10-12 timmar för att post nord är värdelösa.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.