Idag är det 37 år sen…

…..jag 05,35 kläckte en Emil ❤  Det var nyårsafton 1981 och det var ca 27 minusgrader och jättemycket snö. Emil var inte fixerad så det fick bli ambulansfärd in då vattnet gick hemma.

Det fick bli en snabb färd i och ur bil och snabbt in i värmen då vi skulle hem från BB  . Våran bil pajade på väg till BB när Kalle skulle hämta hem oss så han fick ta hjälp av sin svärfar som skjutsade och backade ända in i BB för att vi inte skulle behöva ta ut Emil i kylan haha. Väl hemma fick vi inte gå hem för morfar förrän mormor hade fått kika på nykomlingen så det blev en snabbfika där och sen hem. 

Grattis lilla bubben ❤ 

Ja så var det alltså nyårsafton igen.

Undrar vad 2019 kommer att bjuda på. Mer terror och bränder och stenkastning på utryckningsfordon ,  fler våldtäkter och inbrott och misshandel och skjutningar troligen.  Våra egna gamlingar får bo hemlösa pga fattigdom medan vi tar in ännu fler människor utifrån för att ge dom ett så kallat bra liv. Även av dessa kastas väldigt många ut i hemlöshet och får klara sig bäst dom kan , med rån och misshandel som följd för att dom ska överleva. Många får en lägenhet i nån kommun i ett till fyra år och sen kastas dom ut för att ge plats åt nya nyanlända. Invandrade familjer som har lyckats fixa åt sig med boende, jobb och skola utvisas medan kriminella får stanna för att deras länder inte tar emot dom. Jag är väldigt oroad för framtiden och så länge våra politiker inte kan sätta ner foten och våga göra något åt situationen så kommer vi få leva med detta.

Våra fängelser är överfulla och på bristningsgränsen. Sjukhusen får stänga avdelningar pga brist på personal. De som lider av psykisk ohälsa ( som ökar lavinartat) kan få vänta många månader på att få hjälp , vilket leder till självmord i väldigt många fall. Lärarbrist osv osv I Norrtälje har 65% av lärarna behörighet…Allt kollapsar känns det som.

En skrämmande framtid om inget görs IGÅR!!!

Sen oroar klimatet runt om på vårat jordklot mig . De 4 hetaste åren sen 1800-talet nån gång då man började mäta i Sverige är 2015, 2016, 2017 och 2018 . Moder jord visar sina krafter runt om . Visst är det så klart cykler också, men vi människor har gjort vad vi kan för att förstöra moder jord med alla utsläpp och all skit som bara dumpas och det får vi lida för nu för nu har hon tröttnat på att bli misshandlad. Väldigt många djurarter är utdöda på rätt kort tid och många fler är hotade. Jag är i alla fall kraftigt oroad för framtiden även här.

Å sen har vi presidenten på andra sidan pölen.. Hur ska det sluta om han får fortsätta regera med sitt lynniga temperament och twittrande fjortisbeteende?? 

Jahapp, det var ju optimistiskt detta. Men vi får försöka se ljust på framtiden ändå och att våra politiker kan sluta va maktgalna och istället börja bry sig om sitt folk och bekämpa brott och terror med hårdhandskar och hårda straff OCH utvisning även om länderna inte vill ta tillbaks dem. Inte våra bekymmer. Då får dom väl dumpas nånstans på en öde ö om ingen vill ha dem. 

Nä men hörrni.

Gott Slut och Gott Nytt År och nu hoppas vi på att det vänder på alla plan ❤ ❤ ❤ och strunta i att köpa fyrverkerier så är ni goa hälsar Wilma 

 

 

 

 

3 reaktioner på ”Idag är det 37 år sen…

 1. Jassan 31 december, 2018 / 08:46

  Föddes Emil i bilen?

  Jadu…människan är lustig som ändå är positiv och tror att det ska vända nästa år…..fast alla ser hur det är med världen och allt. Så var det ju många på Titanic som inte trodde på att dom sjönk….inte förräns det var försent….

  Gilla

  • lotta 31 december, 2018 / 09:00

   haha näe han föddes på BB. Morfar backade ju ända in i BB för att vi inte skulle behöva ta ut honom i kylan. Får skriva lite tydligare 🙂

   Gillad av 1 person

   • lotta 31 december, 2018 / 09:08

    Nu har jag gjort om och gjort rätt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.