Det är därför jag är tidsmiljonär :)

Igår skulle ett stort lager in i ett miniatyrförråd. Mycket har Jenny lånat ut till Z-stylisternas  salong, men väldigt mycket prylar har stått i en ganska stor lagerlokal då vi flyttade från 350 kvm till 15 kvm . Nu är kontraktet slut med den lokalen och en onödig kostnad då det mesta inte används längre. Men mycket saker använder ju Jenny, så mycket måste finnas kvar. Jag öppnade den lilla förrådsdörren till det lilla lilla förrådet och UPS!!! Jag skulle ställa in 2 bokhyllor för att kunna sortera upp så allt är lättåtkomligt, så det var bara börja kånka ut alla säckar och kassar för att sen få in hyllorna så jag kunde börja tömma den ena kassen efter den andra. Det är fortfarande en del kvar att sortera men vi behöver nog ställa in en bokhylla till , rakt fram, Jag är 161 cm och höjden längst in är nog inte mer än 140 så jag slog skallen… flera gånger…även i dörren som är typ 150 cm hög haha. Bulor i hela huvvet haha . 

Det jobbet igår,  plus vinter och kyla sitter i min kropp idag och då är det så himla fiffigt att jag är tidsmiljonär, så idag är det värktabletter och vila och jag behöver inte göra ett skit mer än vila 😀

*****

Jag har kollat mina provsvar i min journal och det ser ok ut vad jag kan utläsa. Kommer säkert ett skriftligt svar i brevlådan nån dag. Så har jag fått kallelse till magnetröntgen av ländrygg 18 februari. 

*****

Hittar inga foton på Lucas ( Amerikansk cockerspaniel som bara blev 3 år pga tarmsjukdom )  och katten Jansson som blev ihjälkörd 3 år gammal , men Hubbe blev 7 år och fick somna in efter 5 dygn på klinik med urinsten som inte gick att få kontroll på , Trazan blev 12 år  och hon hade fel på sina njurar så efter 3 år till och från veterinär med mediciner och specialkost orkade hon inte mer och slutade helt äta så då fick hon somna och slippa lidandet mer, Siri  blev 13 år , antagligen hjärtat som slutade slå för henne hittade jag död under altanen hel och fin men väldigt död och Sickan blev nästan  10,5 år vilket var väldigt gammalt för den rasen blir ca 6 år . Hon låg död en morgon , och dom ligger begravda här tillsammans med Malins katt Cornelia som bara blev 4 månader ( tror jag )pga den hemska sjukdomen FIP som drabbar en del katter.

Man saknar dessa krabater ibland ❤

4 reaktioner på ”Det är därför jag är tidsmiljonär :)

 1. Malin 23 januari, 2019 / 21:40

  Men nu glömde du ju Wilbur… han ligger faktiskt också begraven där. ❤ ❤

  Bilder på Jansson & Lukas kan du hitta på min sida på FB. 😉

  Gilla

  • lotta 23 januari, 2019 / 22:09

   Oj förlåååt 😞. Wilbur också ju 💕

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.