God morgon…

Jag sitter och tittar på morgonTV och nu pratar dom om hot och våld mot lärare som ökar lavinartat.

Förr kunde läraren skicka ut den elev som störde lektionen. Idag funkar inte det för då kan dom bli anmälda för att ha kränkt eleven. Lärare får föräldrar på sig om dom har sagt till deras lilla ängel.

Vad hände med respekt?? Hur uppfostrar föräldrar sina barn egentligen?? Läraren bestämmer tydligen inte i klassrummet längre för i så fall blir ungjävlarna kränkta och går hem till mamma och pappa och gråter ut för att läraren har varit elak.

Näe  föräldrar, uppfostran till att bli en bra människa ligger faktiskt på er och inte vare sig lärare eller samhället i övrigt!!! Det är erat ansvar att er lilla telning visar respekt för alla individer, både människor och djur . Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad och man visar respekt, så enkelt är det. 

Detta med att alla ska bli kränkta för precis allt nuförtiden. Vad är det med den grejen?????  Snart vågar man inte tilltala någon med risk för att kränka.

*****

Detta är en annan grej som verkar sprida sig som en löpeld också. Man ska skada djur eller stjäla djur . Vad är det för fel på folk????!!!!!!

2 maskerade personer hetsar sina hundar att skada flickans häst . Vad vill dom ha ut av det?????

En häst blev på söndagseftermiddagen attackerad och svårt biten av två hundar som hetsades att bita djuret.

Attacken skedde vid Hufvudsta Gård i nordvästra Stockholm.

Davina McVey Gillian, verksamhetsansvarig vid Hufvudsta ridskola som äger hästen, reagerade med bestörtning när hon informerades om händelsen.

– Det är förfärligt och jag känner mig bedrövad, säger hon.

*****

Nu har jag lyckats blunda för alla stora bedjande rådjursögon denna morgon . Dom lommade iväg efter nån halvtimme när dom insåg att det inte serverades någon frukost. 

Hampus lucka står öppen dygnet runt nu , så länge det är mildväder. I morse satt han på sin balkong och kikade på omgivningen. Lite roligare för honom nu när han är ensam och inte har något fönster på låg höjd i sitt rum.

*****

Jag virkade en randig grytlapp igår.

2 reaktioner på ”God morgon…

 1. Jassan 25 februari, 2019 / 08:24

  Ska ju bli intressant och se vad som sker med dessa skolbarn då dom blir vuxna och får barn….kommer vi har någon skola kvar då? Finns det någon i skolvärlden som kommer orka eller ens vilja ha med barn att göra?

  Blir man inte uppfostrad så blir ens handlingar bara värre ju äldre man blir…ja det ser du ju redan på ditt exempel med hästattacken….man gör sånt t.o.m mitt på blanka dagen och rätt framför andras ögon. För tydligen får man göra precis vad man vill när man vill och hur man vill. det finns ju inga konsekvenser som följer.

  Naw, undrar så vad rådjuren tänker?
  Ja vad tänker lilla Hampus på egentligen? 🙂

  Gilla

 2. lotta 25 februari, 2019 / 08:49

  Skrämmande utveckling !!
  Ja rådjuren tänker nog att det är ju bekvämare att åta Lotta o Kalles mat, men nu finns det både blåbärsris och grönt att äta. Fy bubblan vad mycket bajs det ligger där dom gått och stått .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.