Modell på lördag

På Lördag ska Jenny utbilda sig igen och jag ska få vara modell att öva på 😀 

Hon kommer ha såna behandlingar och även utbilda i denna metod. Jag kollade en youtubefilm hur behandlingen går till och det ser ju helt OK ut 😛

Finns snart ingen plats kvar på väggarna att hänga upp certifikat på i salongen 

Jag har massa fläckar i ansiktet och svart runt ögonen så kanske dessa kan försvinna 🙂

BB Glow

BB Glow behandling ett koreanskt serum från den ledande koreanska tillverkaren Stayve ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och kan även användas runt ögonen.
Alla STAYVE professionella koreanska produkter för BB Glow behandling är registrerat i EU-kommissionens centrala databas, CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) för kosmetiska produkter.
Man får inte köpa in produkter eller sälja vidare produkter som inte är CPNP registrerade när man köper utanför EU!
Detta gör att kunden alltid kan säkert köpa dessa produkter från oss och vet då att produkterna är registrerade.

BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att jämna ut hudton.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hud typer.
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedling behandling (fraktionell meso terapi) där BB-serum levereras med hjälp av en Microneedling pen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri.

*****

Det är så härligt ute nu och man ser att knoppar börjar växa både här och där. Hortensian jag fick av Jenny förra sommaren puttade jag ner ovanför dammen. Den har knoppats nu och jag hoppas att den kommer blomma. Jag har en till som växer och frodas, men den får aldrig några blommor. Tips hur jag ska göra tas tacksamt emot. Denna var det blå blommor på .Jag är inte så ”trädgårdig” av mig. Jag vill att allt bara ska sköta sig själv liksom 😉

*****

Nu är flaggstångsgranen nertagen och paviljongtaket på plats, fiskarna vakna och Hampus ute nästan hela dagarna , det är vårtecken 🙂

*****

För 2 månader sen skickade jag in papper till John Mattson att jag vill skriva över lägenheten på Emil på grund av att nu har han tillräcklig inkomst för att få stå på kontraktet. Jag förklarade att jag ofta sover över där för att hälsa på mamma på Ekbacken eftersom jag har lång resa och inget körkort och för att dom skulle fatta att jag har den som övernattningslägenhet , plus att Emil har varit skriven i Larsberg sedan födseln 1981 och i just denna lägenhet sedan 1 maj 1991.

I förrgår kom avslag på min ansökan pga att dom anser att jag inte är i behov av lägenheten då jag är skriven i Norrtälje ,så dom ber mig skicka tillbaks uppsägningspappren senast 18 april och  om jag inte gör det kommer hyresvärden säga upp mig. Om jag har några frågor så mejla juristen Lena som fått i uppdrag att sköta detta.

Nu är Lotta på krigsstigen!!!

Jag har betalat hyra där varje månad punktligt i 44 år och dom kan inte bestämma om jag är i behov eller inte.

Det var skönt att jag kunde mejla så jag kunde tänka ut mina ord, för när jag är upprörd säger jag fel saker. Nu kunde jag skriva vänligt , men väldigt bestämt hur jag ser på saken . Jag fick svar från henne igår att hon skulle ta med sig detta till sin huvudman  för genomgång och återkommer i ärendet. 

Jag tänker inte säga upp mitt kontrakt. Det får dom göra i så fall, men jag tänker bråka in i det sista. Om det inte funkar så måste Emil flytta ut 31 juli

Det löser sig på ett eller annat sätt. Vi kollar på olika bostadsalternativ under tiden, men jag anser att han har rätt att ta över kontraktet då han har varit och är skriven där sen dag ett 1991 .

 

 

2 reaktioner på ”Modell på lördag

 1. Jassan 4 april, 2019 / 08:36

  Hortensians färg avgörs av surhetsgraden i jorden.Sur jord ger blåa blommor, basisk ger rosa. Om du vill behålla blommorna blå, vattnar du med aluminiumsulfat.Växtplats: Ljust eller i halvskugga både inne och ute.Håll jorden lätt fuktig men aldrig blöt. Vattna med mjukt vatten. Svag dos kalkfattig näring i vattnet under hela växtperioden från vår till höst.Lycka till. Själv hade jag min hortensia för mörkt.

  Lycka till med behandlingen också. Ja många lycka till med lägenheten!!!

  En liten hälsning till Hampus! ❤

  Gilla

 2. lotta 4 april, 2019 / 08:43

  Tack 🙂 Jag tror att den står jättebra där ovanför dammen , både ljust och fuktigt. Den andra står på framsidan med bara morgonsol, men den växer som sjutton så den är grön och fin på sommaren. Ska se om jag kan få denna att blomma.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.