Lite morgontankar …

 Varför köper vi inte in 2 vattenplan till Norden ?? Nu härjar redan skogsbränder på flera håll i Sverige och Norge. Vattenplan är väldigt effektiva då dom rymmer typ 50 000 liter per påfyllning i närmaste sjö om jag inte är felunderrättad. Bra mycket mer än en helikopter klarar. I somras hade man kunnat få bukt på den gigantiska skogsbranden bra mycket snabbare än att ta hjälp från Italien och deras plan när det gått flera dagar. Hade vi ett par stycken plan att dela mellan nordens länder skulle det spara mycket förödelse och pengar i långa loppet . En stor hjälp till helikoptrarna skulle det vara. 

*****

Varför finns det så många fattiga hemlösa pensionärer i Sverige 2019?? Helt drogfria, bara väldigt fattiga 😦  Hoppas Jeanette från Vid din sida uppnår sitt mål i sin kamp . Idag går demonstrationståget från humlegården kl 14 , för att tåga till Stefan Löfven och där lämna över 74000 namnunderskrifter på att NU RÄCKER DET !!!. Han har skickat en löpare att ta emot luntan, men det godtar inte Jeanette för hon kräver att stadsministern själv tar emot . Han skäms väl för mycket för att möta alla demonstranter. 

Kika gärna in under fliken överst på sidan där jag kommer lägga in färdiga grytlappar mm där pengarna går till Vid din sida . Har jag inte färdiga så tar jag emot beställningar. 

*****

Anders Englund som mördade lilla Engla vill få komma ut tidigare!!!  Varför skulle han få ha en vilja??? Han har helt brutalt tagit en liten flickas liv . Han kan sitta där inne till han ruttnar!!!!

*****

Nu har vi bokat flyttstäd till lägenheten. 2500 kr  inkl städmaterial för en lägenhet på 81 kvm. Helt klart värt pengarna, för flyttstäd är såååå jäkla jobbigt. Känns i o för sig rätt onödigt då jag vet att Mattson kommer riva det mesta för att uppgradera den så dom kan höja hyran med 5-6000 . Men om vi inte gör det så blir det dyrt så… Snart är denna era över och Emil får det så mycket bättre och vi slipper hålla på med betalningar och överföringar mm . Jätteskönt 🙂

*****

Idag ska jag ta mig i kragen och städa och tvätta resten av fönstren. Vädret är helt underbart, men min prick på näsan vägrar läka så jag får hålla mig lite försiktigt i solen . Malin hade nummer till en hudläkare som ska vara väldigt bra enligt hennes arbetskompis, så jag får väl kontakta den om det inte  blir bättre . Det har kommit en liten plupp till bredvid såret :/  måste införskaffa en keps, för jag tror sommaren kommer bli lika solig som förra.

*****

Solen skiner, penséerna är planterade och Denniz gillar att han kan dricka syresatt vatten igen 😀

 

 

En reaktion på ”Lite morgontankar …

  1. Jassan 24 april, 2019 / 11:30

    Vattenplan, fattigpensionärer och fängelsekunder kostar pengar…..det är mitt korta svar på varför det är som det är…

    Sist jag flyttade så städade jag min lägenhet som en galning, jag t.o.m polishade alla golven.Sen fick jag veta att hyresvärden totalrenoverade lägenheten….men som du säger man måste ju städa, dock var det inte rent i denna lägenheten då jag flyttade in…blärk.

    Men Denniz då…syresatt vatten, det låter lyxigt värre. Åh så fina penseer. ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.