Nu är hon på upptäcksfärd igen

Nu har Wilma varit på vift i 2 dygn . Jag tror banne mig att jag aldrig kommer vänja mig vid detta  i och med att vi har diverse rovdjur i skogen. Men hon verkar klara av det bra eftersom hon gör det lite nu och då på sommaren. 4 dygn är max hittills så innan det är ingen idé att oroa sig, men ändå 

 

*****

Igår tapetserade jag Emils köksvägg ( för er som inte har facebook ). Han kunde ju inte komma överens med den fula blommiga som satt där när han köpte lägenheten. Resten av lägenheten har enfärgade lugna toner , men just den plottriga förstår jag att han ville bli av med. Mamman ryckte ut ( med skjuts av pappan) och satte upp rester av vår egen tapet. Blev lugnare och finare på alla sätt och vis och passar en ungkarl bättre. Jag har svårt att jobba uppåt, men det var bara 4 våder så det gick ganska bra.

*****

Nu är jag igång med LCHFkosten och denna gång känns det som att jag kommer greja det , men det har varit helt omöjligt att återgå till den tidigare. Men nu har jag ju Jasmin som kör den också så det blir liksom lättare då vi kan stötta varandra. Jag vill se ut så här igen, så 15 kg ska bort, gärna 20 kg : 

*****

Jag har tagit mig friheten att dela Björn Ranelids facebookinlägg här. Han skriver så bra om vårat Sverige som vi har fått tack vare våra politiker. 

Ryska stöldligor, mördare, våldtäktsmän, banditer och narkotikahandlare i Sverige. Del 2.
I förra veckan vigde jag ett par på Österlen. Den unge mannen är född i Montenegro och kvinnan i Åhus. Deras ansikten var gjorda av kärlek och glädje. De växlade ringar och kysste varandra. De hade mötts när de arbetade på Coop i Malmö för att finansiera sina studier. De är goda föredömen för Sveriges framtid. Mannens föräldrar kommer från Balkankriget och kvinnans mamma och pappa är födda i det land som var fredens rike på Jorden.
Pojken och hans föräldrar kom från Montenegro och kriget och de sökte sig till fred och en tillvaro utan bomber, automatvapen, fysisk och själslig tortyr. Nu lever de som en lycklig familj och mamman och pappan arbetar och tjänar till sitt levebröd på ett hedervärt sätt.
Så var det även när de första invandrarna från Grekland, Italien och Jugoslavien kom till Malmö. Många av männen tog arbete på Kockums Mekaniska Verkstäder och det stora varvet i staden. De fick lön och betalade skatt och skötte sig som medborgare på alla sätt och vis.
Det är hög tid för mig och många andra människor i Sverige att avslöja och tala och skriva om tillståndet i riket, ty många politiker och självutnämnda intellektuella förtiger, förfalskar och ljuger om vad som pågår i landet.
Ingen människa bestämmer var och när hon skall födas och vem som skall vara hennes moder och fader. Så lyder tre humanistiska axiom som ingen vettig individ kan förneka. Dessutom existerar varje människa i ett enda exemplar och när hon är borta kan hon inte ersättas av någon annan. Det betyder att du inte har rätt att dräpa och mörda din nästa.
Min förra krönika var förmodligen den mest lästa och delade i Sverige under en veckas tid. Det berodde på att den berörde ett angeläget ämne som statsministern, statsråden och de flesta andra politiker tassar kring, förtiger eller förringar.
Jag är inte ansluten till ett särskilt parti och jag vill stå fri i mina tankar och ord resten av min tid i livet. Därför väjer jag inte för känsliga ämnen i samhället och jag tar inga hänsyn till ängsliga och falska individer i Sveriges riksdag eller olika institutioner i landet.
Män som överfaller och våldtar kvinnor är sinnessjuka, ty ett av människans sinnen är medkänslan. Skjutvapen och narkotikahandel är blodsbröder. Livstids fängelse skall enligt ordets betydelse innebära ett straff som varar livet ut för den dömde. Som det är nu får flera av de dömda sina straff tidsbestämda efter ansökan som bifalls av en domstol. Den faktiska genomsnittstiden för ett livstidsstraff i Sverige är sexton år som en följd av rabatten med två tredjedelar av det tidsbestämda straffet.
Ryska rånarligor härjar på många platser i Sverige. De gör inbrott i villor; de stjäl exklusiva bilar, dyrbara maskiner, redskap och verktyg från bönder; de styckar fritidsbåtar och tar med sig motorer som kan kosta ett par hundra tusen kronor och de drar sig inte för att misshandla och råna gamla människor. Allting är belagt och kan inte bestridas. Rysk maffia organiserar dessa ligors kriminella verksamhet. De vet att det är långt mellan polisstationerna i stora delar av Sverige. Det är en nationell skandal.
Flera tusen människor i Sverige blir lurade av bedragare som i telefon utger sig för att vara någon och något som de inte är. Många av de drabbade är äldre godtrogna personer.
I natt våldtogs två kvinnor i Stockholm. Det kunde ha hänt vilken kvinna som helst som råkat befinna sig i nidingsmännens närhet. Dessa sinnessjuka män går lösa i Stockholm och annorstädes i Sverige. Nyligen visades en fantombild på en man som överfallit och våldtagit en kvinna i Hedemora under natten till den fjortonde juli i år.
Aftonbladet tryckte och släppte fantombilden på mannen. Han skall vara mellan 25 och 33 år gammal och vara av normal längd och kroppsform samt ha mörkt bakåtkammat hår. Han skall också ha en stor bred näsa, enligt polisen.
Jag citerar detta signalement ordagrant från Aftonbladet och polisens talesperson. Det är vällovligt och behjärtansvärt att mannens utseende beskrivs så noggrant som möjligt, ty han skall jagas och aldrig känna sig säker på att undkomma sitt fruktansvärda brott.
Personer som kallar sig drogliberaler tjänar och gagnar knarklangares kriminella verksamhet, vilken nästan utan undantag leder till misär i familjer och inte sällan till död för brukarna av narkotikan. Dessa självutnämnda liberaler är cyniska och de är själva inte slavar under de otillåtna drogerna.
Den tjugofemte juli i år skedde en skottlossning i Vasaparken i Norrköping nära en lekplats mitt på dagen. Kriget mellan olika gäng riskerar att ta livet av fullkomligt oskyldiga människor som råkar befinna sig i närheten av dessa gangstrars uppgörelser. En ordningsvakt som inte var i tjänst sköts ner på öppen gata i Västerås i juli i år. Tidigare blev en annan vakt beskjuten med flera skott.
Många skribenter och debattörer på kultur- och ledarsidor imiterar varandra och försöker förklara och förneka händelserna med enfaldiga litanior om vissa människors utanförskap i förhållande till samhället i övrigt.
Dessa mördare i gängen och brottslingar är utanför enbart genom sina egna handlingar och val i livet. De har erbjudits och haft tillgång till bostäder och skolor och de har inte lidit nöd i någon materiell mening. De har ätit och druckit rent vatten innan de skjutit på varandra. De har kläder på kropparna och många av dem kör dyrbara bilar.
Ingen av dessa vettvillingar och mördare svälter eller lider brist på bostäder. De har varit elever i en kostnadsfri svensk skola. De har tillgång till allemansrätt och vacker natur i stora delar av landet. De kan vandra och motionera på flera miljoner hektar mark.
Dessa brottslingar är i många avseenden ytterst privilegierade individer i förhållande till miljarder människor i Indien, Syrien, Irak, Afghanistan, afrikanska länder och Kina. De har i sak ingenting att klaga på i Sverige. Sjukvården är förstklassig, vägnät, renhållningsarbete och kommunikationer är av hög klass. Här råder ingen korruption på ämbetsverk och olika institutioner.
Dessa yngre brottslingar är inte predestinerade genom genetiken till att bära vapen och bli knarkkurirer till ledarna i ligorna. De kan välja att sköta sitt skolarbete och utbilda sig till ett yrke och skaffa ett arbete. Föräldrarna måste ta sitt ansvar och uppfostra sina söner och döttrar på ett klokt och kärleksfullt sätt.
Den fjärde september 2018 skedde ett vilt skjutande med vapen på en uteservering på söder i Helsingborg. Norrköping, Göteborg, Malmö, Stockholm, Södertälje, Västerås, Helsingborg och flera andra städer och platser är drabbade. Allting är dokumenterat.
Om tio, elva eller tolv städer i Sverige är nästen för olika gangsterligor och kriminella nätverk som vid ett flertal tillfällen har uppgörelser med automatvapen där allmänheten befinner sig, så råder det ett småskaligt eller mer utbrett krig i Sverige. Så lyder sanningen vad än förfalskarna av verkligheten säger, skriver och påstår.
Björn Ranelid.

5 reaktioner på ”Nu är hon på upptäcksfärd igen

 1. Jassan 5 augusti, 2019 / 08:50

  Lilla Wilma då!
  Ja, jag hoppas verkligen vi lyckas gå ner i vikt….det är svårt.

  Gilla

 2. Jassan 5 augusti, 2019 / 08:50

  Lilla Wilma då!
  Ja, jag hoppas verkligen vi lyckas gå ner i vikt….det är svårt.

  Gilla

 3. Gunvor 5 augusti, 2019 / 12:04

  Jag skulle vara ett nervvrak om jag vore i din sits och inte katten var inne på natten! Men du är ju härdad! (?)
  Antingen ljuger din kamera eller också du! Inte kan du gå ner i vikt 15-20 kg! I mitt tycke har du inte behov av att gå ner ett dugg om man dömer av bilden! Jag skulle vara glad om jag hade den profilen!

  Gilla

 4. lotta 5 augusti, 2019 / 13:10

  Försöker vänja mig vid hennes strapatser. Får va glad att Denniz vill vara hemma på natten.

  Den bilden är ju som jag såg ut innan jag gick upp, så jag vill se ut så igen 😚. Så såg jag ut när jag åt LCHF för några år sen

  Gilla

  • Gunvor 8 augusti, 2019 / 11:50

   Jaha det förklarar saken! Jag undrade varför du skulle gå ner i vikt när jag såg bilden!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.