Otäckt …

Vi öppnade våra hjärtan 2015 , eller rättare sagt POLITIKERNA bestämde att vi skulle göra det och då utan nån som helst kontroll på vilka som vi skulle ta emot. 160 000 vällde in här i första ledet.  I den sekunden sa jag, Oh nej!!! Då kommer vi få hit alla rötägg och  terrorister  i första ledet och inte de som verkligen skulle behöva få komma till oss för att få frid. Dessutom skulle vi öppna våra hjärtan utan nån som helst tanke på att vi,  lilla Sverige skulle klara av att ge varje person vi välkomnade hit PLUS vårt eget folk  jobb, boende mm mm . Dessutom språkutbildning till alla nyanlända för att de ska klara sig i samhället.

Jo boende blev på bekostnad av att kommunerna blev beordrade att lämna 100 lägenheter ( t ex Sollentuna) till de nyanlända med påföljden att de som stått i kö i flera år fick backa 100 platser.  I Sollentuna t ex får de nyanlända en lägenhet i 4 år, sen åker dom ut för då ska nya nyanlända få bo i 4 år. De ska ha hunnit ordna sitt liv här i Sverige på 4 år och har dom inte det hamnar dom på gatan. Hur kan det vara ett humant sätt att ”ta hand om och öppna hjärtat” för nyanlända????? Behandlar man människor på det viset???

Nu orkar jag snart inte lyssna på Nyheterna eller läsa dagspress för det är mord varje dag och djur blir torterade , flickor (kvinnor) blir våldtagna, små barn blir misshandlade , knivhotade på väg till skolan. Barn vågar inte vara ute och leka i vissa områden för att de är rädda för rötägg som sätter skräck i sitt närområde. Det brinner och exploderar någonstans i Sverige i stort sett varje dygn. 

Vår dotter känner sig så otrygg i sitt område där det blivit mer och mer gängbråk och rån, inbrott , misshandel mm så hon väljer att flytta.  Andra i samma område säger samma sak.  Det är ju för fan inte klokt!!!!

Nu senast, en kvinna blir avrättad på öppen gata hållandes en 2 månaders baby. En kvinna blir skjuten rätt genom fönstret i sin lägenhet. Hon dog inatt.  Alltså hur i h–vete ska det sluta

Jag vet att jag skrivit om detta flera gånger, men jag är så upprörd över att vårt eget folk ska bli bostadslösa och fattiga och att våra barn ska behöva känna sig rädda och otrygga på väg till och i skolan ( det är flest ickesvenskar som hotar och misshandlar skolbarn). Att de som behöver daglig hjälp för att klara sin vardag blir av med assistans, att gamla på ålderdomshem får ligga i sin egen skit för att personalen är så underbemannad att dom inte hinner med alla, att man lägger ner BB, så många som ska föda har många många mil till närmsta sjukhus. Vad som helst kan inträffa under en förlossning så att kanske behöva föda i bilen är rent vansinne!!!

Hade vi tagit emot flyktingar med gränskoll och inte fler än vi hade råd med utan att det skulle bli på bekostnad av  att vårt eget folk skulle få det så mycket sämre så hade jag gladeligen välkomnat dom. Vi behöver invandrare, men vi kan inte ta emot fler än att ALLA får leva ett drägligt liv. 

Varför görs inget och varför har vi sånt jävla rättssystem att bovarna inte får nåt straff medan offren får men för livet???? Varför varför varför??????

Drägg som inte kommer härifrån ska utvisas per omgående . Vi har nog med egna rötägg att fylla våra fängelser, så ut med de som kom hit för att jävlas och låt de fina invandrade folket få lugn och ro, utbildning och jobb och boende. 

Sen har föräldrar ansvar att lära sina barn vad som är rätt och fel och att man ska behandla varandra som man själv vill bli behandlad och att man inte kastar skräp där man står och går.  Det verkar vara mycket avsaknad av sånt nuförtiden TYVÄRR 😦   Jag ser också så många småbarnsföräldrar som står med näsan i mobilen och ger inte sina barn någon uppmärksamhet över huvud taget. Små små barn får en padda i famnen som nån typ av barnvakt, för då slipper föräldrarna bry sig. Väldigt tragiskt tycker jag 😦   

*****

Idag ska jag klippa mig. Sommaren är kvar så det blir lika tropiskt som igår. Tjingeling

 

2 reaktioner på ”Otäckt …

 1. Jassan 28 augusti, 2019 / 10:29

  Ojdå, ojdå, ojdå! Sicken värld vi är i!
  Mycket tråkigt att man ska behöva känna sig så otrygg. 😦

  Gilla

 2. Gunvor 28 augusti, 2019 / 11:34

  Jag håller med om det där med att öppna våra hjärtan, jag öppnade mitt på glänt. Men jag hade trott att det skulle bli ett ordnat mottagande, inte tänkt mej att bara ynglingar och vuxna män skulle drälla in och knappt några kvinnor och barn alls! Alla svenska myndigheter tittade yrvaket på och var helt oförberedda. Hade helst somnat om.
  Så hamnade vi också här till sist med kommuner som går på knä och en brottslighet som bara ökar och ett skrämt folk.
  Och förresten jag blir så arg, sätt in vattenkanoner och tårgas när polisbilar, ambulanser och brandbilar blir attackerade! Varför ska vi vara så rädda för att ta i med hårdhandskarna? Man blir så trött ….
  Jag är rädd att till slut tar islam över och vad vet man då vad som kan hända? Blir det som i USA och Canada när ‘de vita’ kom och tog över? Nu sitter indianerna i reservat!
  Det känns nästan som att sitta i glashus, när kommer kraschen?

  Nej nu får man tänka på något positivt så det blir jämvikt. Solen skiner och än snöar det inte. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.