Så blev det helg igen

Igår blev båda katterna vaccinerade så nu är dom skyddade ett år till. Jag har inte kommit mig för att hälsa på på kattcenter sen utbyggnaden står  nästan klar. Det var fint och stort. 

*****

Veckan har varit jäkligt långtråkig, men jag vill att näsans ärr ska bli hyfsat fint så jag lydde farbror doktorn och har hållit mig lugn. Igår hade det blödit lite så jag satte dit en ny kompress för säkerhets skull. Kirurgtejp ska sitta på sen i flera månader om jag fattat rätt. Antar att det är för att solen inte ska komma åt ärret. 

Jag var in på banken igår och blev full i skratt åt damen som hjälpte mig med mitt ärende för hon kämpade med att titta mig i ögonen då vi pratade, men hennes blick drogs hela tiden till näsan haha

*****

En kvinna på 73 år har fött tvillingar . Varför????? Pappan har dött av en stroke och hur länge ska tvillingarna få ha sin mamma??? Väldigt fel att skaffa barn vid så hög ålder anser jag. Egoistiskt rent av!

*****

Det känns att hösten är på ingång även om det fortfarande är skön temperatur. Jag har ingenting emot att det nu blir mörkare för den årstiden är lite mysig då man börjar tända ljus och även en brasa. Men efter hösten kan det få bli vår och sommar igen för vintern gillar jag inte alls. 

*****

Idag tänker vi vinna så mycket pengar på Lotto att Kalle också kan få gå i pension NU  för det vill han verkligen verkligen få göra 😀

*****

Trevlig helg alla 

20190907_102920

 

 

 

5 reaktioner på ”Så blev det helg igen

 1. Gunvor 7 september, 2019 / 11:39

  Vad vaccinerar du katterna emot? Cessann är inte vaccinerad sen vi tog henne från Katthemmet men så umgås hon inte med några andra katter här, hon kutar iväg så fort hon ser katter och hundar!
  Är det hudfärgad Scanpor du har på näsan, jag skulle nog vara försiktig i alla fall i solen.
  Jag tycker det är mysigt med höst, kaminvärme inne och becksvart ute! Nu väntar jag bara efter att det ska bli oktober så vi får elda upp allt ris och skräp efter Alfrida. Här får vi inte elda mellan april och oktober trots att vi har eldtunna.

  Gilla

  • lotta 7 september, 2019 / 13:35

   Kattsnuva och kattpest. Det står i köpekontraktet från katthemmet att man måste vaccinera katten varje år . Men även innekatter behöver vaccineras , men då typ vart tredje år. Man kan dra in smitta med skorna.
   Hudfärgad kirurgtejp är det jag har. Kanske heter det så
   Ja hösten är lite mysig . Vi har också en hel del ris som ska eldas upp så vi gör gemensam brasa med grannarna sen. Vi fick ta en stor gran som föll nära oss för skogsägaren så då städade vi upp alla grenar och det blev en hel del för det var en stor gran.
   Vi får elda nere i hagen för markägaren. Jättebra.

   Gilla

   • lotta 7 september, 2019 / 14:04

    Vad tejpen heter som sitter på stygnen vet jag inte förresten för det satte sköterskan dit

    Gilla

 2. Jassan 7 september, 2019 / 11:52

  Lycka till med att vinna massa pengar!!! 😀

  Gilla

  • lotta 7 september, 2019 / 13:36

   Tack. ja håll tummarna för du vet vad jag har sagt ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.