Post Nord…

…kan bara dom vill 🙂

Igår då jag stod i duschen hade en kvinna från Post Nord ringt och lämnat ett meddelande där hon presenterade sig och ville höra om jag var hemma för hon hade paket att leverera. Hon hann ringa en gång till , men eftersom jag inte hörde det utan såg det då jag var klar så var det inte mycket att göra nåt åt tänkte jag. Men så helt plötsligt nån halvtimme senare så kom den blå bilen och körde upp på vår uppfart. Hon tutade och klev ur. Jag var i köket så denna gång hörde jag att hon tutade, men hon hade även tänkt komma och knacka på. Nu gick jag ut och hon var jättetrevlig. Hade ett pyttepaket med en kajalpenna från Lyko. Hon sa att när det står en speciell kod på paketet så får hon inte lägga det i brevlådan utan måste leverera alternativt lämna till utlämningsställe och därför chansade hon och åkte in fast jag inte svarade i telefon. Mycket bra service och en eloge till henne. 

*****

Jag åkte och hälsade på lilla mamsen igår. Vi hade det supervarmt och skönt på hennes balkong där det var ca 25 grader eftersom solen ligger på där 😀   Vi fikade och senare blev det lite vin och cashewnötter och då Kalle kom bjöd mamma på provensalsk grönsakslåda vilken var väldigt god och sen kaffe och glass. Mätta och belåtna åkte vi hem. Det var kolsvart då vi kom hem och på slutet var det även dimma vilket är väldigt obehagligt nu när det är mycket vilt i farten. Fick just denna information på min SOS-app

20190926_102941

Har du inte SOSappen 112  installerad i mobilen så rekommenderar jag starkt att du skaffar den om du har möjlighet i din mobil. Kostar gratis och kan vara livräddande. Dom får direkt longitud och latitud var man befinner sig när man ringer via den appen. Suveränt, speciellt i vårat nya Sverige där man kan råka illa ut när som helst, var som helst. Jag testade den i svampskogen och om jag hade ringt där och sagt att vi var vilse i pannkakan så kunde dom lokalisera oss på direkten och man kunde se ungefär var man befann sig på deras karta så att man kunde gå åt rätt håll. 

*****

Mamma hade dessa fina orkidéer som hon fått i födelsedagspresent 

 

20190926_091531.jpg

20190926_091548.jpg

En reaktion på ”Post Nord…

  1. Jassan 26 september, 2019 / 16:34

    Ojdå, det var en schysst postbrud!
    Låter som du hade en fin dag med mor din. ❤
    En sådan app skulle man kanske skaffa…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.