Duschmössa för näsa

Det får ju inte bli blött så …plastpåse och kirurgtejp får duga haha

På fredag ska stygnen bort och då åker jag tillbaks till dom som kan det istället för att gå till vårdcentralen som inte var så bra på finlir. 

*****

Undrar hur mycket regn vi har fått senaste tiden? Varmgrader har väckt upp fiskarna igen så nu måste vi snart köpa mer mat. Dom hade ju gått i dvala och jag tyckte det var skönt att inte behöva tänka på dom nåt mer, men tji fick jag. 

*****

Nästa Snuttedocka blev en pepparkakegubbe för någon i den gruppen ville ha ett mönster . De har inte mycket egen fantasi en del.  Jag bara virkar på för det är ju samma grundmönster hela tiden. Jag vet ju hur en sån pepparkaka ser ut så det är ju bara försöka efterlikna. Men sen blir det krångligt när dom inte förstår min beskrivning fast det finns översättningsprogram. Jag visar foton och skriver hur jag gjort. Men det är ju bara försöka tänker jag. Jag repar ju upp och gör om till det blir som jag vill. Nåväl, så här blev min i alla fall. Det enda som är annorlunda mot grundmönstret är hatten och den var tydligen väldigt svår att förstå 

 

*****

Men…tänk att vi har haft en stor Lokattpå vår altan och jag kunde inte fota för att det var för mörkt och gick för fort och när jag lyste på den med strålkastaren när den var vid tomtgränsen hade jag inte kameran med mig och det hade inte blivit nåt i alla fall. Jag anmälde det till Rovobs.se för dom vill veta om man ser spår av eller själva djuret Lo , Varg , Björn och såna typer. 

2 reaktioner på ”Duschmössa för näsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.