Så där ja..

… då försvann den lilla snö vi fick ha i ett par dagar och fiskarna kommer vakna ur dvalan igen pga 9 plusgrader. Nu är det svart och kladdigt och fuktigt och ont i muskler och leder. Det blåser så flaggstångsgranen fladdrar hej vilt.  Rådjuren kommer och tittar in för att få mig att smälta så lite käk fick dom idag fast det är snöfritt. Har man börjat ge dom så får man väl fortsätta , men bara lite lite.

*****

Jag har beställt hem ett kollagenpulver som man kan ha i morgonkaffet som ska vara bra för artros och onda leder. Ingen veckotidningsannons utan omdömen på Bodystore där jag handlar annat. Vi får väl se om det hjälper. Det är bra för hud , hår och naglar också .

Sen ska jag fr o m nyår skärpa till mig riktigt på allvar med vad jag stoppar i mig för jag har gått upp 19 kg sen jag gick ner med LCHF även fast jag inte vräker i mig. Det är mackor, kaffebröd och såna grejer som ska bort helt och godis äter jag sällan men nu i jul har jag ätit en hel del. 

Jag ångrar att jag bad frissan att klippa av mig håret så kort. Jag vill ha min hästsvans igen för jag trivs inte alls i detta . Men hon klippte mig som jag sa så det är helt mitt eget fel. Nu har jag provat i alla fall. All skit man har i håret för att det ska se rufsigt ut kliar som satan så jag kliar sönder hårbotten. 

*****

Jag kan ju inte sluta virka dockor så igår blev en till klar. Jag vet inte om det är en pojke eller flicka så den får heta Kim som min allra första docka för det kan ju båda könen heta 🙂

*****

Imorgon är det Nyårsafton och då fyller vår son 38 år . Det var 27 minusgrader runt nyår 1981/82 och väldigt mycket snö så det blev en väldigt snabb tur i och ur bil med den lille plutten som såg ut som en liten isbjörn i åkpåsen 

 

 

 

4 reaktioner på ”Så där ja..

 1. Jassan 30 december, 2019 / 21:51

  Så söta alla dina dockor är! ❤

  Gilla

 2. Gunvor 31 december, 2019 / 13:33

  Håller med föregående talare! Men den sista dockan knep mitt hjärta!
  Gott Nytt År 2020 och håller tummarna för att kollagenet hjälper din artros!

  Gilla

 3. lotta 31 december, 2019 / 21:50

  Ja haha den dockan knep mitt också 😍.
  Gott nytt år som jag hoppas blir ett bra år .
  Ja det ska bli intressant å se om det gör nån skillnad med kollagenet

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.