Så blev det ett nytt år igen

Gott Nytt År

Tiden bara flyger iväg.

Jag hoppas 2020 blir det året då våra politiker slutar vara så förbenat flata, för allting går åt fanders på alla plan. Hög tid att göra nåt åt situationen i Sverige inom t ex kriminalitet, sjukvård, skola ,äldreomsorg mm mm !

Att t ex angripa räddningstjänst med stenar och raketer  och som igår då dom riktade raketer mot folk och djur . Sånt ska straffas extra hårt och om dom inte kommer från Sverige så är det bara skicka ut dom ur landet, för sånt beteende är definitivt inte OK. Å kom inte med argumentet att vi kan inte utvisa dom för de väntar tortyr i sitt hemland. Ja men uppför er då och var tacksam för att vi ”öppnat våra hjärtan”. Hög tid att rensa bort de som inte förtjänar att vara här och NEJ jag är INTE rasist, jag bara avskyr de som förstör vare sig de är Svenskar eller inte , så man inte kan känna trygghet och vi har nog med eget drägg att fylla våra fängelser med. Jag känner fler invandrare som är skötsamma duktiga arbetare som känner lika dant.

Sen har vi uppenbarligen tagit emot för många flyktingar då vårt eget folk hamnar i hemlöshet ,t ex pensionärer.

Våra politiker borde skämmas som offrar sitt eget folk , för att rädda resten av världen

Självklart skulle vi ta emot flyktingar 2015 och framöver, men att göra det helt utan kontroll och hur många som helst sa sig själv hur det skulle sluta och där befinner vi oss nu. 

Sen tycker jag att många föräldrar måste börja lära sina barn hur man uppför sig och att man behandlar andra som man själv vill bli behandlad och att man ska ha respekt för ex sina lärare och övriga vuxna , för som det är nu verkar väldigt många barn och ungdomar inte ha fått lära sig detta 

*****

Vår nyårsafton var som vanligt väldigt lugn då vi alltid är själva för våran Wilma är så rädd för smällare. Men igår var det helt tyst ända till nån minut innan 12slaget och efter 5 minuter var det tyst igen. Inga raketer i vårat lilla område för vi har alla djur så det small en bit här ifrån. Skönt att bo på vischan 🙂 

Våra rådjur överlevde natten och har ätit frukost så nu ligger dom och vilar intill tomtgränsen ❤  Bilden blev ju inte direkt fin men ….

 

20200101_085310

4 reaktioner på ”Så blev det ett nytt år igen

  1. Jassan 1 januari, 2020 / 12:34

    Tur att du finns mitt i allt elände. ❤ Det anser både jag och rådjuren hihi 😀

    Gilla

  2. livsglimtar 1 januari, 2020 / 15:30

    Ett väldigt bra inlägg, håller med dig i allt. Gott Nytt på er! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.