Angående Post Nord

Det var från CDON  jag beställde klösmöbeln  som jag skrev om igår.

Dom betalar för tjänsten att man kan välja leveransdag osv. så nu har CDON fått information av mig hur Post Nord sköter sitt uppdrag. 

Paketet skulle levereras idag mellan 8-16 så jag skruvade isär den gamla klösmöbeln och skurade och gjorde fint så jag bara kunde skruva ihop den nya när Post Nord kom.

Men inte faan dök dom upp , så 16.15 ringde jag dom och fick prata med en tjej. Hon tog mitt leveransnummer och bad mig vänta så skulle hon kolla vad som hänt. Borta var hon och j—ligt irriterande melodislinga upprepades i mitt öra om och om och OM igen …så efter 20 minuter blev jag bortkopplad??!! Va f-n.  så kom ett sms att jag hade ett missat samtal fast det inte hade ringt. Det var Post nord så jag ringde upp och fick en telefonsvarare som sa: Vi har ringt dig utan att få svar så vi hör av oss en annan gång??!!  

Jag ringde det första numret och fick prata med en ny tjej . Hon bad mig vänta så skulle hon kolla. Ja men koppla inte bort mig. Hon kom tillbaks och sa att det hade inkommit för sent idag säger dom. Jag sa  att det ju är lögn för det står att det inkom igår den 16:e 14.45 till lantbrevbäringen. Ja jag såg det sa hon men dom säger att det står fel. Bullshit!! Man scannar ju paketen vid leverans så det står inte fel.

Ni får det på måndag säger hon!! Men vi måste ha det dag, därav valet av leveransdag som man kunde fylla i . Då vill vi hämta det imorgon för vi måste ha det!! Det går inte,  för dom stänger om 5 minuter och har stängt på helgen.

Men det står att du har fyllt i att du inte behöver vara hemma så dom kan ställa det utanför på måndag. Men…. jag måste ha paketet IDAAAAAG. 

Ja detta var väldigt beklagligt sa hon . Minst sagt sa jag!!!! Det är inte ditt fel sa jag men jag blir så jävla upprörd då man ljuger för mig. Dom kunde väl åtminstone ha ringt och sagt som det var då dom har mitt nummer. Jo absolut, vill du göra en anmälan ?? Å va faan hjälper det??? kommer mitt paket idag då???? NÄÄ. Jag kommer skriva till dom .

Jag är hemsk ledsen sa hon och trevlig helg. 

Då var jag så jävla förbannad ( förlåt alla svordomar mamma ) att jag bara tryckte av mobilen utan att säga nåt mer. 

*****

Idag sålde jag 😀

Jag fortsätter skicka pengar till samma Australieninsamling som tidigare för den andra var för krånglig för mig. 

Nu har jag bara dessa 2 kvar på lager förutom juldockorna som får ligga till nästa jul, så nu måste jag ju börja få fantasin att flöda igen 😀 Tusen tack alla ni som köpt mina trasdockor så jag har kunnat skänka till välgörenhet av olika slag ❤ ❤ ❤

 

En reaktion på ”Angående Post Nord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.