Hörde en duns …

…på förstukvisten på förmiddagen. Katterna var inne så jag gick till ytterdörren och såg paketet stå på kattkojorna. Öppnade dörren snabbt och hårt så postkillen som var på väg till bilen höll å å ramla omkull. Jaha hej sa han. Hej, varför knackade du inte på?? Jag skulle ställa paketet utanför sa han. Jaa om ingen var hemma ja. Han mummlade något ohörbart. Ingen idé att snacka med honom för han såg ut att va 18 år typ.  Jag har ett paket som du ska få ta med dig sa jag. Han tittade förvånat och tog emot det. Ja, för det går väl bra frågade jag? Jag har frankerat det så det ska bara lämnas in för att skickas iväg. Ja ok sa han. Så vi får väl se om J som har köpt dockor får sitt paket.

Jag har fått svar både från Post Nord som bad om ursäkt för att jag hade fått ett leverans sms för tidigt, men det spelar ju ingen roll eftersom paketet skulle levereras i fredags vilket var anledningen till min frustration. Dom skulle gå igenom varför det blir så här rätt ofta skrev dom så det är ju bra om så sker.

De jag handlade från var tacksamma att få veta och skulle gå vidare med det.

*****

Öppnade kartongen för att bygga ihop klösmöbeln. Då har jag beställt totalfel så den var till kattungar typ. Pyttesmå bäddar så jag stängde kartongen igen och kontaktade tillverkaren som visar sig kan komma hit och hämta paketet för 250 spänn vilket var billigare än något fraktalternativ jag kunde hitta så nu har jag skrivit till dom och bett om det så dom hör nog av sig imorron. Det väger 18 kg så det var ju skönt 🙂 

Jag har beställt från Zooplus istället som har möbler för vuxna katter. så förhoppningsvis kommer det denna vecka. Klantiga jag. 

*****

Nu har jag virkat sista dockan TinTin på ett bra tag för jag har eventuellt stororder på gång på armband 🙂   Får nog besked imorgon20200120_151543

 

En reaktion på ”Hörde en duns …

  1. Jassan 21 januari, 2020 / 15:29

    Nä! Så typiskt! Hoppas du får tag på en riktigt bra klösmöbel nu!
    Så söt den dockan var då….alltså kära nån så söta dockor du gör! 3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.