Så där..

Igår kom Schenker och hämtade den felbeställda klösmöbeln och idag kom PostNord ( kors i taket) och lämnade den nya , så nu står den där äntligen och drottningen har inspekterat och godkänt. Den ena bädden är ett snäpp högre än den förra , men ändå inom fönsterrutan. Nu kanske jag äntligen kommer mig för att renovera där lite grann. Vi kallar det utrymmet för kattrummet,  för det är där dom får lov att vara på natten då vi inte vill ha katter i sängen. Tänk bara hur många fästingar jag skulle fått utöver de 50 jag brukar få om dom dessutom skulle få sova hos oss. Nä, dom har det bra där på natten i kattrummet, groventrén och tvättstugan med 2 fönster att tillgå , ca 40 kvm. Inge synd om dom.

*****

Den eventuella storbeställningen på pärlarmband verkar det inte bli något av. Å inte den beställningen som det hela började med heller vilket var 4 armband. Hon har läst min fråga om att jag behöver längdmått för att kunna tillverka de 4 , men inget svar. Det vore ju bättre om hon svarade att hon hade ångrat sig och att storbeställningen blir det inget med. Konstigt folk..

Nåväl, jag har beställt pärlor till AIKarmbanden och garn till en beställd docka  och i  väntan på dom blir det en annan trasdocka så klart haha. Borde jag städa? JAA! Borde jag tvätta fönster JAAA!! har jag lust? Nääääääe. 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Så där..

 1. Jassan 24 januari, 2020 / 12:53

  Men så bra att det äntligen kom fram. Så fint, ser så lyxigt ut för dina katter. ❤
  Armbandsbeställaren kanske bara behöver tid på sig att få tummen ur och mäta sin handled?
  Åh, en ny spännande docka på G. Kul!
  Nä vem har lust att städa….blä.

  Gilla

 2. lotta 24 januari, 2020 / 15:08

  Hon ville ev beställa 100 regnbågsarmband som inbjudan till deras sommarbröllop och jag har sagt att då måste jag få besked typ nu eftersom det är 400 timmars jobb, men tiden börjar tryta nu. Hon kunde ju svara att dom har ångrat sig men att hon vill ha de 4 men måste mäta. Inte bara läsa mitt meddelande ( jag ser att hon läst) å sen inge mer. Det var hon som kontaktade mig från början och inte tvärtom. Nä folk är konstiga

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.